[Εκλογές][bsummary]

Τρόφιμα μοίρασε η Ελληνική ΑστυνομίαΜεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών συγκέντρωσαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη και τα παρέδωσαν στο Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ¨Φάρος του Κόσμου¨ της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.  

Επίσης, την Κυριακή 10-12-2017, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάστηκε με επιτυχία, για τα παιδιά του προσωπικού όλων των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., η θεατρική παράσταση με τίτλο «ΕΛΙΖΑ».  Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά.Τέλος, την Πέμπτη 21-12-2017, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, συνοδευόμενοι από τον Ιατρό Αστυνομικό Υποδιευθυντή Αθανάσιο Οικονόμου του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης και από αντιπροσωπεία του προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ. επισκέφτηκαν αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος μετέφερε τις θερμές ευχές της Ηγεσίας και πρόσφερε συμβολικά δώρα στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς στους οποίους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]