Ο μεταγραφικός σχεδιασμός μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ, καθώς η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση θέλουν να έχει κλείσει ο σχεδιασμός πριν τον αγώνα με την Γερμανική για το Τσάμπιονς Λίγκ.
Για το θέμα Κουμεντάκη σας είχαμε ενημερώσει από τις αρχές Δεκεμβρίου και πλέον περιμένουμε να περάσει η 15η Δεκεμβρίου, για να μπορέσει ο παίκτης να τεθεί στην διάθεση του Ρίτσι.
Από εκεί και πέρα το θέμα ξένου κεντρικού έρχεται στην επικαιρότητα, με δεδομένο πώς ο Παπαγγελόπουλος θα αποχωρήσει και ο Βραζιλίανος Ραγκέλ, πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, φαντάζει ως ο πρώτος υποψήφιος. Ο παίκτης παίζει στην Ρουμανία, η ομάδα του έχει προβλήματα, και η διοίκηση είναι σε ανοιχτή γραμμή για να γίνει η μεταγραφή.
Ανοιχτή παραμένει και η αλλαγή Γκόμεζ, καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός για το αν μπορεί να προσφέρει αυτά που απαιτεί ο πρωταθλητισμός. Τόσο ο Θανάσης Κατσαρής όσο και ο Αντωνης Τσαλόπουλος, αλλά και ο κόουτς είναι προβληματισμένοι για το τι πρέπει να γίνει. Πάντως ο ΠΑΟΚ διατηρεί επαφές με παίκτες της Ευρωπαϊκής αγοράς για να κινηθεί αναλόγως. Φυσικά η αποχώρηση του Γκιόν είναι ένα θέμα καθώς εως τώρα δεν έχει ενημερωθεί ο αθλητής.
Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Πανθηναικό στις 7 το απόγευμα.