Ένα νέο καλό αγωνιστικό πρόσωπο θέλουν να δείξουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να αφήσουν τα οικονομικά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται τελικά να προλάβουν οι Κουρμπέλης και Κουλιμπαλί το μεγάλο ντέρμπι. Βασικός πονοκέφαλος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, αν και θα σφίξει τα δόντια και μάλλον θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, έχει επιστρέψει ο Κουλιμπαλί, ο οποίος θα παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα με τον Κολοβέτσιο, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες πάντως για να ξεκινήσει βασικός γιατί έχει ρυθμό. Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, όταν και ανακοινώσει την αποστολή ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στα εξωαγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν στα χέρια τους το χαρτί των διακανονισμών που προβλέπει πότε θα γίνει η πληρωμή του 60% της δόσης που απομένει μετά τη καταβολή του 40%. Όπως προκύπτει από τις έως τώρα συζητήσεις που γίνονται στα αποδυτήρια ανάμεσα στους παίκτες του Παναθηναικού δεν είναι διατεθειμένοι να τους υπογράψουν, κυρίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι λόγοι που προβληματίζουν είναι οι εξής και πάντα σε σχέση με όσα είχαν ακούσει πριν από δέκα μέρες από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Με βάση τον διακανονισμό που έχουν στα χέρια τους η αποπληρωμή θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου καθώς η δόση της Αλ Αΐν θα καταβληθεί στις 31 Ιανουαρίου.

Κάτι το οποίο όμως δεν γνώριζαν οι παίκτες μέχρι να πάρουν στα χέρια τους τα χαρτιά των διακανονισμών. Καθώς έως τότε ήξεραν πως θα πάρουν κάποια χρήματα τον Ιανουάριο αλλά όχι το πότε. Το γεγονός ότι δεν υπογράφουν τους διακανονισμούς όμως δεν πάει να πει ότι όλοι τους έχουν αποφασίσει να περάσουν στην αντεπίθεση και να κάνουν και προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού αρχής γενομένης από σήμερα. Όπως λένε μεταξύ τους είναι είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή και να περιμένουν όχι όμως να δεσμευτούν σε αυτό με την υπογραφή τους.