ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τι λέει η Φραπόρτ για τις ακυρώσεις πτήσεων από το Αεροδρόμιο ΜακεδονίαΓια επιβεβαίωση την ανησυχιών της «για ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" εξαιτίας των έργων που υλοποιεί το Δημόσιο», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Φραπόρτ Γκρις.


Όπως σημειώνει η εταιρεία, «οι ακυρώσεις πτήσεων από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης από διεθνή αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσαν τις έντονες ανησυχίες που είχαν διατυπώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο η Φραπόρτ Γκρις, οι τοπικές αρχές, τοπικοί τουριστικοί φορείς και αεροπορικές εταιρείες σχετικά με την υλοποίηση των έργων στο αεροδρόμιο από το Δημόσιο και την ακόλουθη μείωση της κίνησής του».

Η Φραπόρτ υπογραμμίζει ότι στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες αυτές, πρότεινε μία σειρά λύσεων που θα επέτρεπαν την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου.

«Το Δημόσιο, όπως ήταν δικαίωμά του, αποφάσισε ότι τα έργα έπρεπε να υλοποιηθούν», συμπληρώνει η Φραπόρτ, τονίζοντας ότι «παρέχει στον ανάδοχο του έργου κάθε βοήθεια που απαιτείται για την ταχεία και ασφαλή ολοκλήρωση των έργων».

Η εταιρεία προσθέτει ότι όλα τα θέματα που αφορούν στη χρήση του τροχόδρομου «F», ως διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης για τις πτήσεις του αεροδρομίου «Μακεδονία», είναι αρμοδιότητα της ΥΠΑ, όπως επίσης είναι και η ενημέρωση προς τις  αεροπορικές εταιρείες - κάτι που έκανε με την έκδοση NOTAM.

«Επίσης με επίσημη ανακοίνωσή της στις 24.11.2017, η ΥΠΑ πιστοποίησε τη χρήση του τροχόδρομου 10L - 28R ως κύριο διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης του αεροδρομίου», καταλήγει η Φραπόρτ Γκρις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]