Με θετικό πρόσημο θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τη Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης, σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ομως δεν λέει τίποτε καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν με το καλύτερο τρόπο τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Η ενδεκάδα που σκέφτεται να κατεβάσει ο Λεμόνής δεν προσεγγίζετε καθώς σε τρία πρόσωπα παίζουν για δύο θέσεις. Έχει προβάδισμα ο Πάρντο για να ξεκινήσει, αλλά παίζουν Σεμπά και Μάριν, που διεκδικούν τρεις θέσεις. Όλα ανοιχτά δηλαδή. Ο Έλληνας τεχνικός επίσης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ντιόγκο Φιγκέιρας, αν και θέση στο δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας αναμένεται να πάρει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Υπάρχει ερωτηματικό για τον Εμενίκε, ο οποίος ναι μεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες, αλλά ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει. Προβληματισμός υπάρχει για τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μοιραίο από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και δεν αποκλείεται να επανέρθει στην αποστολή ο Βούκοβιτς. Εκτός είναι οι Σισέ, Ανσαριφάρντ, Μάρτινς και Μίλιτς, οι οποίοι δεν είχαν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Βασικός στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ενώ θέση στη 18άδα φαίνεται πως διεκδικεί και ο Μοχάμεντ Μπεν.

Στο μεταξύ αναφερόμενος στον αγώνα με την Γιουβέντους, στη καθιερωμένη συνέτευξη τύπου, ο Τακης Λεμονής δήλωσε: «Έχουμε τώρα μπροστά μας το ματς με τη Γιουβέντους. Μπορεί να έχουμε αποκλειστεί, αλλά είμαστε Ολυμπιακός. Και ως τέτοιος οφείλουμε να κλείσουμε τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή πορεία μας. Για όλους εμάς, για το σύλλογο και βέβαια για τον κόσμο μας, που μας στηρίζει όπου και αν παίζουμε. Πρέπει να βάλουμε στη ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας και το άλλο οι βαθμοί. Σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα γιατί μέσω αυτού βγαίνουμε στην Ευρώπη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ισχυρό πάντα σε τέτοια ματς. Δεν ανησυχώ για αυτό. Οπότε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

O Φελίπε Πάρντο που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην συνέντευξη τύπου δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο αυτά γκολ που έβαλα κόντρα στην Σπόρτινγκ. Φυσικά θέλω να το επαναλάβω με Γιουβέντους. Σημασία έχει να κάνουμε ένα άριστο ματς ως ομάδα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε καλά φέτος αυτήν την διοργάνωση. Όλα τα παιχνίδι στην διοργάνωση αυτή έχουν ενδιαφέρον και κίνητρο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο και να τελειώσουμε ωραία την διοργάνωση μπροστά στον κόσμο μας».

* Πριν από τον αγώνα με την Γιουβέντους, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα τιμήσει τον Τζανλουίτζι Μπουφόν για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα.