Στο Αργος βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ο οποίος στις 17.15 στο Γήπεδο της Νέας Κίου θα αντιμετωπίσει τον Διομήδη, στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Όπως είναι γνωστό, το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά απο την ΕΡΤ2.
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο κρύβει παγίδες, καθώς είναι γνωστό, πώς ο γηπεδούχος είναι δυνατός και έμπειρος ιδίως στην έδρα του. Φυσικά ο «Δικέφαλος» δεν θέλει να σκέφτεται καμία απώλεια, καθώς θέλει να παραμείνει στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις, αλλά και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των βασικών αντιπάλων του, στον δρόμο για τον τίτλο. Αγωνιστικά η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που απέδειξε και στο πρόσφατο ματς του πρωταθλήματος, αλλά και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο αρχηγός της ομάδας Θόδωρος Πετρίδης, μιλώντας για το σημερινό μάτς, αλλά και για την γενικώτερη πορεία του τμήματος στην arenapress υποστηρίζει: « Αρχικά πρέπει να σημειώσω πώς η ομάδα και φέτος δημιουργήθηκε με την φιλοσοφία του να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ που μπόρεσε και διαχειριστηκε τα παιχνίδια και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Βέβαια εκεί πέσαμε πάνω σε μια ομάδα που έχει δεκαπλάσιο μπάτζετ από εμάς, και θεωρείται και φέτος το φαβορί για τον τίτλο. Και μόνο που κερδίσαμε την Γκέζτεπε στην Άγκυρα, είναι άθλος νομίζω.»

Αναφερόμενος στο σημερινό ματς, αλλά στην πορεία του πρωταθληματος ο Θόδωρος Πετρίδης σημειώνει: «Εστιάζουμε την προσοχή μας στις εσωτερικές μας υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους, κάτι που κάνουμε και φέτος. Είναι νωρίς ακόμη, αλλά πιστεύω πώς οι ομάδες που θα πάνε στα play off λίγο πολύ είναι γνωστές. Το πρωτάθλημα έχει ανέβει επίπεδο, υπάρχουν καλές ομάδες και όλα τα ματς θέλουν προσοχή. Όπως και το σημερινό με τον Διομήδη, που είναι έμπειρη ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για το σημερινό ματς, στόχος της ομάδας να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Πιστεύω πώς με σοβαρότητα, πάθος και συγκέντρωση θα μπορέσουμε και φέτος να φτάσουμε μακρυά και στις δυο διοργανώσεις. Όπως προείπα το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο, είναι ακόμη νωρίς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει δείξει που στοχεύει σαν φιλοσοφία ομάδας. Γενικώς η αγωνιστική μας φιλοσοφία σαν ομάδα είναι να κρατάμε σωστά την αμυντική λειτουργία και ξεκινώντας από την άμυνα, μπορούμε να χτίσουμε στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να επιστρέψει στην 1η θέση του πρωταθλήματος, χρειάζεται όμως, δουλειά απ’όλους.»

Όσο για τον κόσμο της ομάδας ο αρχηγός έχει μόνο καλά λόγια να πεί: «Οτι και να πω θα είναι λίγο για τον κόσμο της ομάδας. Και φέτος δείχνουν ακόμα πιο κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε. Αυτό νιώθουμε όλοι στην ομάδα. Οι ξένοι αθλητές μου μιλούν συνέχεια για τους οπαδούς μας. Παίζουμε και για τον κόσμο μας, αυτό που θέλουμε εμείς είναι μέσα από τις νίκες να τους δίνουμε χαρά. Αυτό θέλουμε σε κάθε αγώνα. Οι οπαδοί μας είναι ασύγκριτοι, μας δίνουν ιδιαίτερο παλμό. Μακάρι να ζήσουμε ίδιες στιγμές όπως στους αγώνες του τμήματος βόλεϊ, ευχή όλων φέτος είναι να φτάσουμε μέχρι τους τελικούς και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και να παίξουμε σε ένα κατάμεστο Παλατάκι. Εμείς σαν ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί αυτό. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα σαν αρχηγός του ΠΑΟΚ να έχω γνωρίσει τόσες επιτυχίες και να διεκδικούμε και άλλους.»