ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρεκόρ αναρρωτικών αδειών από δημόσιο υπάλληλοΟύτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά συνολικά 13(!) βραχυχρόνιες αναρρωτικές άδειες έλαβε υπάλληλος συνδικαλιστικού φορέα της Θεσσαλονίκης.


Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, η υπάλληλος λάμβανε από την υπηρεσία της αναρρωτική άδεια, διάρκειας μίας ημέρας από συγκεκριμένους γιατρούς δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης, επικαλούμενη λόγους υγείας για τη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων.

Μάλιστα η συγκεκριμένη υπάλληλος συνήθιζε να απουσιάζει από το πόστο της, κάθε Τετάρτη(!), προφανώς για να αποφύγει την υπερωριακή εργασία.

Η τακτική απουσία της υπαλλήλου είχε προκαλέσει την εύλογη δυσφορία των συναδέλφων της, οι οποίοι αναρωτούνταν για ποιο λόγο επιδεικνύεται ανοχή στη συγκεκριμένη περίπτωση.

«Βραχυχρόνιες αναρρωτικές άδειες χορηγούνται με γνωμάτευση θεράποντος ιατρού έως οκτώ (8) ημέρες κατ` έτος», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΔΟΘ, Πέτρος Κετικίδης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]