ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συνεργασία ΚΘΒΕ – ΜασούτηςΜία νέα δυναμική συνεργασία ξεκινάει για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λίγο πριν τη λήξη του 2017, με την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Διαμαντής Μασούτης Α.Ε..

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ο μεγαλύτερος πολιτιστικός οργανισμός της Βόρειας Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στην εκπαιδευτική και κοινωνική του πολιτική, έχει καταφέρει μέσα από το πολύπλευρο καλλιτεχνικό του έργο να φέρει τον πολίτη ακόμη πιο κοντά στον πολιτισμό και το θέατρο. 

Υποστηρικτής στο απαιτητικό έργο του Οργανισμού θα είναι για το 2018 και η εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Η εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει, πρόκειται να στηρίξει το ΚΘΒΕ, παρέχοντας προϊόντα της ιδιωτικής του ετικέτας Mr. Grand, αλλά και τις υπηρεσίες του στο ευρύτερο έργο του Οργανισμού.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]