[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ξύλο στα επίσημα της Λεοφόρου

Δε έχει τέλος ο εμφύλιος στον Παναθηναικό. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα στη Λεοφόρο υπήρξαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Γιάννη Αλαφούζου ενώ δεν έλειψε η ένταση. Ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές .Στην Θύρα 3 μετά τα συνθήματα εις βάρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη υπήρξαν αντιδράσεις και χειρονομίες προς την Θύρα 13 και αυτό πυροδότησε τη φλόγα με αποτέλεσμα σύντομα να υπάρξουν αντεγκλήσεις μέσα στα επίσημα. Οι αντεγκλήσεις όμως δεν έμειναν στα λόγια καθώς γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν με μπουνιές και κλωτσιές για λίγα λεπτά και μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Θυμίζουμε πάντως πως μόλις πρόσφατα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε δηλώσει πώς δεν επιθυμεί να ασχοληθεί η οικογένεια του με τον Παναθηναικό. Μόνο αυτό δεν θέλει ο Παναθηναϊκός στη κατάσταση που βρίσκεται, την ένταση ανάμεσα στον κόσμο του όπως έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο τέλος του ματς δεν συνέβη τίποτα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μάλιστα αποχώρησαν με ελαφρό χειροκρότημα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]