[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ξύλο στα επίσημα της Λεοφόρου

Δε έχει τέλος ο εμφύλιος στον Παναθηναικό. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα στη Λεοφόρο υπήρξαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Γιάννη Αλαφούζου ενώ δεν έλειψε η ένταση. Ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές .Στην Θύρα 3 μετά τα συνθήματα εις βάρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη υπήρξαν αντιδράσεις και χειρονομίες προς την Θύρα 13 και αυτό πυροδότησε τη φλόγα με αποτέλεσμα σύντομα να υπάρξουν αντεγκλήσεις μέσα στα επίσημα. Οι αντεγκλήσεις όμως δεν έμειναν στα λόγια καθώς γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν με μπουνιές και κλωτσιές για λίγα λεπτά και μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Θυμίζουμε πάντως πως μόλις πρόσφατα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε δηλώσει πώς δεν επιθυμεί να ασχοληθεί η οικογένεια του με τον Παναθηναικό. Μόνο αυτό δεν θέλει ο Παναθηναϊκός στη κατάσταση που βρίσκεται, την ένταση ανάμεσα στον κόσμο του όπως έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο τέλος του ματς δεν συνέβη τίποτα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μάλιστα αποχώρησαν με ελαφρό χειροκρότημα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]