“Μόνο νίκες έως το τέλος και βλέπουμε”. Αυτό είναι το σύνθημα του Στέλιου Σειρεκίδη προς τους αθλητές του, ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων που έχει ο σύλλογος. Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν πλέον για τον “Δικέφαλο” οπότε όλη η προσοχή στρέφεται στους αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Ο ΠΑΟΚ μετράει απώλειες, οπως η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, όπως η ήττα από την ΑΕΚ αλλά ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη, και κυρίως ο δρόμος για τα play off, όπου επί της ουσίας κρίνονται ολα. Απόλυτα σωστή κρίση δεν μπορεί να γίνει και ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορεί να υπάρξουν. Καθώς είναι νωρίς για μετρήσουν δυναμικές τίτλου.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο κόουτς, όποτε επί της ουσίας τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα.

Υπάρχει μια σειρά αγόνων δηλαδή η οποία θα σταθεροποιήσει τον ΠΑΟΚ και θα ηρεμήσει την ομάδα στο κυνήγι των στόχων. Μια έμπειρη ομάδα, άλλωστε, με κατακτήσεις τίτλων ξέρει πως να πορευτεί στην διάρκεια της σεζόν. Όπως είναι γνωστό έως την διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, ο Δικέφαλος” έχει ένα βατό πρόγραμμα που θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί.

Αύριο Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί το Καματερό στη Μίκρα στις 18:00 το απόγευμα. Στη συνέχεια θα κατέβει στην Πελοπόννησο για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Διομήδη Άργους στις 09 Δεκεμβρίου.

Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος για την αγωνιστική σεζόν του έτους 2017 θα είναι εντός έδρας κόντρα στον Χιλιώτη ΓΣ Δράμας στις 16Δεκεμβρίου. Τελευταία αναμέτρηση για το 2017 θα είναι το ματς του Κυπέλλου και στην φάση των «16» κόντρα στην ΧΑΝΘ στο γήπεδο της Μίκρας στις 20 Δεκεμβρίου.

Κανένα παιχνίδι δηλαδή, αγωνιστικά, δεν εχει τον βαθμό δυσκολίας που μπορεί να απειλήσει τον ΠΑΟΚ, με εξαίρεση ίσως το παιχνίδι με τον Διομήδη στο Αργός. Το απόλυτο ειναι ο μεγάλος στόχος για τους ασπρόμαυρους, για να μπουν την νέα χρονιά με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη, για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέση η ομάδα. Όλα όμως βήμα – βήμα, όπως αρέσκεται να τονίζει ο εμπειρος προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σειρεκίδης.