ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Απάντηση Σπίρτζη στην Ίζιτζετ για το Αεροδρόμιο Μακεδονία


Κατά της EasyJet στρέφεται σε ανακοίνωση του το υπουργείο Υποδομών υποστηρίζοντας πως ο διάδρομος του αεροδρομίου Μακεδονία είναι απόλυτα ασφαλής.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως όλες οι εταιρείες είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για τα έργα που επρόκειτο να γίνουν στο Μακεδονία.

Μάλιστα το υπουργείο διερωτάται αν υπάρχουν άλλοι λόγοι και σκοπιμότητες πίσω από την απόφαση για την παύση των πτήσεων της Easy Jet μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία.

Σημειώνει πως οι εργασίες που γίνονται στον κύριο αεροδιάδρομο πρέπει να γίνουν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, καθώς γι αυτές η κυβέρνηση έχει λάβει χρηματοδότηση από την Ε.Ε.

Όπως μάλιστα υπογραμμίζει, οι εργασίες θα ξεκινούσαν τον Μάρτιο, ώστε να είναι και καλύτερες οι καιρικές συνθήκες, όμως τότε η Fraport είχε ζητήσει να μετατεθούν για να μην διαταραχθεί η επιβατική κινητικότητα, που τους θερινούς μήνες είναι υψηλή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]