Σπουδαία νίκη και παίζοντας ωραιότατο ποδόσφαιρο σημείωσε ο Ατρόμητος στην Κέρκυρα.
Αν και η γηπεδούχος ήταν αυτή που δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή του ματς στο 6' οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς και να παραμείνουν στα ψηλά πατώματα. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 59’ όταν μετά την πάσα του Μπουσούλατζιτς στον Ουάρντα, ο τελευταίος με άπιαστο σουτ άνοιξε το σκόρ. 1-0. Τρια λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματα του, όταν μετά την πάσα του Βασιλακάκη ο Ουάρντα και πάλι με δυνατό αριστερό σουτ έξω απο την περιοχή έκανε το 0-2. Oι γηπεδούχοι μείωσαν στο 78' με τον Σιόντη. Ο Αναστασίου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καρασαλίδης βγήκε πρώτος από την περιοχή κι έδιωξε με το στήθος, ο Σιόντης με εξαιρετικό σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γιαννιώτη 1-2. Και ενώ όλοι θα περίμεναν την πίεση του γηπεδούχου, ήρθε το τρίτο γκόλ απο τον Βασιλακάκη!
Ο Ουάρντα από τα αριστερά, έσπασε την μπάλα στο κέντρο προς τον Βασιλακάκη, αυτός έξω από την περιοχή με παίκτη μπροστά του, με μια απίστευτη λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του (εκτός εστίας) Κουτζαβασίλη 1-3.
Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνες (64' Κόντος), Ζορμπάς (64' Γεωργίου), Επστάιν (73' Αναστασίου), Μπάουμαν.
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κυριακίδης (46' Καρασαλίδης), Ούμπιντες (87' Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29' λ.τ. Μενσά).