Νωρίς νικητή έληξε το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης,που έμεινε στο 0-0.
Στην πρώτη παρουσία του Παράσχου στον πάγκο της ομάδας της Ριζούπολης, η ΑΕΚ δεν βρήκε τις λύσεις, στην σφιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων.
Όλες οι μεγάλες ευκαιρίες του ματς ήταν για την ΑΕΚ. Στο 38’ η πρώτη απίστευτη ευκαιρία με τον Λιβάγια να "σπάει" με εξαιρετικό τρόπο (τακουνάκι) την μπάλα στον Λόπες, ο Πορτογάλος χάνει απίστευτη ευκαιρία με πλασέ στο τετ-α-τετ με τον Τσόβιτς.
Στο 50’ νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λιβάγια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπακασέτας αφύλαχτος στο κέντρο της άμυνας του Απόλλωνα έπιασε την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Τσόβιτς. Στο 58’ ο Λιβάγια πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, ελίχθηκε έκανε το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσόβιτς.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (56΄ Χριστοδουλόπουλος), Μπακάκης, Γκάλο, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66΄ Κλωναρίδης), Αραούχο, Λιβάγια, Μπακασέτας (52΄ Κονέ).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ : Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος (83΄ Μπιτζιμίν), Αλμπάνης, Ελμπάζ (59΄ Καστιγέχος), Ανιέτε (72΄ Μενδρινός), Παπάζογλου, Χουάρες, Κούρος, Μπαρτολίνι.