ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το THESSALONIKI FOOD FESTIVAL ταξιδεύει με τη ΜΕΒΓΑΛ

Σε 70.000 κουτιά γάλακτος ημερησίως αλλά και σε συσκευασίες γιαουρτιών της ΜΕΒΓΑΛ, θα ταξιδεύει σε όλη τη χώρα για το επόμενο διάστημα, και μέχρι το τέλος του χρόνου, το logo του Thessaloniki Food Festival, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με την MEΒΓΑΛ. Θέλουμε να βοηθήσουμε στην προώθηση των προϊόντων που παράγονται στην περιοχή της Μακεδονίας και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη και ευχαριστούμε την ΜΕΒΓΑΛ για αυτήν την ευκαιρία που μας δίνει, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας.
Σχετικά με το Thessaloniki Food Festival αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του θεσμού τονίζοντας ότι «από εδώ και πέρα αυτό που θέλουμε είναι να περάσουμε από τα γεγονότα και τα events, που έτσι και αλλιώς γίνονται στην πόλη, στις πολιτικές στο θέμα της διατροφής,τη διατροφή των παιδιών
και να επηρεάσουμε αυτές τις συνήθειες που αφορούν γενικότερα στη διατροφή των Θεσσαλονικέων».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]