Πολύ όμορφες στιγμές στο paok sports arena το βράδυ της Τρίτης, στην διάρκεια της προπόνησης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
Παιδιά των ομάδων δημιουργικής ψυχαγωγίας που ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός οργανώνει κάθε χρόνο, με παιδιά από ευάλωτες οικογένειες της Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκαν το γήπεδο και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματα τους, πήραν δώρα από το ΤΑΠ, ενώ παρακολούθησαν και μέρος της προπόνησης. Οι εθελοντές του Ευθρού Σταυρού συνοδεύουν τα παιδιά σε όλες τις δράσεις τους. Ο κοινωνικός λειτουργός Σωτήρης Μαυρουδέλης στάθηκε στο γεγονός πώς τα παιδιά ήθελαν να δουν την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ενώ ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια το ΤΑΠ ΠΑΟΚ που δέχθηκε αμέσως . Από την πλευρά της η Μαρσελίνα Πασχάλη  εθελόντρια, στάθηκε στην χαρά που πήραν τα παιδιά, και στην τιμή που τους έκανε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.
Από την ομάδα των πρωταθλητών ο Γκόμεζ, μίλησε στα παιδιά για τη αξία του αθλητισμού, ενώ τόνισε πως και ο ίδιος και οι συναθλητές του, δέχθηκαν αμέσως την επίσκεψη τους, καθώς το ννα μοιράζεις χαρά στα παιδιά είναι ευλογία όπως κατέληξε.