Ο Josip Kezic μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και για την ανυπομονησία του να παίξει με τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο νεοαποκτηθείς μοιράστηκε μαζί μας το αγαπημένο του μότο, αφού όλη του η ζωή είναι γεμάτη με χάντμπολ!

Πώς νιώθεις για τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;
Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου και ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ για να κατακτήσει τους δύο τίτλους!

Προσαρμόστηκες εύκολα στην ομάδα και στην πόλη;
Ναι και αυτό είναι υπέροχο! Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ θερμά, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή. Όσο για τη Θεσσαλονίκη, είναι πολύ όμορφη πόλη και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω δυσκολίες, ειδικά στην επικοινωνία!

Τι γνωρίζεις για τον Λαό του ΠΑΟΚ;
Είδα βίντεο του ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Εύοσμο, έχω εντυπωσιαστεί και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω με τόσο κόσμο στην κερκίδα!

Τι υπόσχεση δίνεις στον κόσμο;
Θα τα δώσουμε όλα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν και να φέρουμε τους δύο τίτλους στη Θεσσαλονίκη!

Πότε θα είναι η πρώτη σου εμφάνιση με τη φανέλα του Δικεφάλου;
Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά το Σάββατο με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών, ενώ περιμένω με ανυπομονησία το παιχνίδι με την ΑΕΚ, γιατί ξέρω ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν!

Και για την ιστορία, ο Josip Kezic θα φοράει το 41 στο Δικέφαλο, που είναι ο αγαπημένος του αριθμός, ενώ ακόμη μοιράστηκε μαζί μας...