[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Διακόπτει τις πτήσεις από και προς Αεροδρόμιο Μακεδονία η EasyjetΔιακόπτει, για 48 ώρες, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, τις πτήσεις από και προς το Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, η αεροπορική εταιρία Easy Jet!


Στην ανακοίνωση η εταιρία επικαλείται θέματα ασφάλειας, καθώς έχουν αρχίσει έργα στους δύο διαδρόμους προσαπογείωσης και χρησιμοποιείται ο βοηθητικός τροχειοδιάδρομος. Επισημαίνει, ακόμη, ότι τα έργα άρχισαν χωρίς ενημέρωση των αεροπορικών εταιριών.

Να σημειωθεί ότι τα έργα έπρεπε να έχουν αρχίσει το 2014. Η Fraport, που έχει αναλάβει και το συγκεκριμένο αεροδρόμιο επικαλείται μελέτη ιδιωτικής εταιρίας μηχανικών και υποστηρίζει ότι οι διάδρομοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλα 20 χρόνια χωρίς εργασίες. Ο υπουργός Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι τα έργα πρέπει, οπωσδήποτε, να γίνουν.

Για το θέμα, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είχαν ζητήσει, με κοινή επιστολή, να ξεκαθαρίσει ο υπουργός αν είναι αναγκαία, ή όχι, τα έργα, καθώς υπάρχει περίπτωση να πληγεί η τουριστική κίνηση της Βόρειας Ελλάδας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]