Δεν μπορεί, μας τρολάρουν! Μετά την ιδέα να εκτεθεί στη ΔΕΘ ένα άδειο βαγόνι του μετρό, τώρα η Αττικό Μετρό Α.Ε. σκοπεύει να στολίσει τους γερανούς των εργοταξίων με λαμπιόνια, λες και είναι χριστουγεννιάτικα δένδρα!


«Το μετρό έχει μπει πια στη ζωή της Θεσσαλονίκης. Είπαμε για πρώτη φορά το μετρό να γιορτάσει Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη και να συμβάλει, μαζί με τους υπόλοιπους εορτασμούς, στις γιορτινές εκδηλώσεις» δήλωσε ο πρόεδρος Αττικό Μετρό ΑΕ Γιάννης Μυλόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Έτσι, συνέχισε ο κ. Μυλόπουλος, «την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, θα κάνουμε μια μικρή γιορτή στα εργοτάξιά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δηλαδή από τα πανεπιστήμια και μετά, Συντριβάνι, Αγίας Σοφίας, Βενιζέλου μέχρι και τον νέο σιδηροδρομικό σταθμό, και θα ανάψουμε τους χριστουγεννιάτικους γερανούς του μετρό. Η πόλη φέτος έχει στο κέντρο της 4-5 πανύψηλους γερανούς οι οποίοι φαίνονται από παντού. Αυτοί οι γερανοί θα στολιστούν χριστουγεννιάτικα. Θα ανάψουμε λαμπάκια στους γερανούς, συμβολή στον γιορτινό στολισμό της πόλης».

Μάλιστα, προσθέτει ότι επειδή υπάρχει μια... μικρή όχληση στις περιοχές των εργοταξίων (κυρίως για τους εμπόρους και επιχειρηματίες, προσθέτει) «θέλουμε να αποζημιώσουμε τους κατοίκους των περιοχών και κυρίως τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κοντά στα εργοτάξιά μας και οι άνθρωποι όντως οχλούνται από τη λειτουργία τους. Έτσι λοιπόν με τη γιορτή αυτή, θα καλέσουμε και τον κόσμο στις περιοχές των εργοταξίων, θα τονωθεί η αγορά, ο τουρισμός»!