[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καλαφάτης: Να παρέμβει άμεσα το Υπουργείο Παιδείας στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘΜε αφορμή καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την κακή –επιεικώς- κατάσταση των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ και την αναστολή της δυνατότητας σίτισης των φοιτητών που διαβιούν εκεί, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο αρμόδιος υπουργός Παιδείας, ξέρουν καλά να επικαλούνται το φοιτητικό κίνημα όταν πρόκειται για ασκήσεις ιδεοληπτικής γυμναστικής σε βάρος της Παιδείας και της ομαλής λειτουργίας των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Κωφεύουν όμως, όταν οι φοιτητές –και μάλιστα οι ασθενέστεροι οικονομικά που ως επί το πλείστον καταφεύγουν για τη στέγαση και σίτισή τους στις φοιτητικές εστίες, αγανακτούν για τις συνθήκες διαβίωσης που υποχρεώνονται να αποδεχτούν. Η κατάσταση στις εστίες του ΑΠΘ, μετά και την μη έγκαιρη ανανέωση -ή εκ νέου προκήρυξη- σύμβασης για τη λειτουργία του εστιατορίου τους από τη διοίκηση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, έφτασε στο απροχώρητο και καθιστά επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας.»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]