Λίγες ημέρες μετά το σοκ του τραυματισμού του Μάνταλου, ο οποίος χάνει και τα μπαράζ της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, στον δρόμο για την Ρωσία του 2018, νέα προβλήματα πνίγουν τον Μίκαελ Σκίμπε.

Του Γιάννη Χατζηιωαννιδη

Ο Γερμανός κάθεται σε αναμμενα καρβουνα, καθώς και ο Τάσος Δώνης που ηταν σε εξαιτρετική κατάσταση, έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού στον αριστερό ώμο στην προπόνηση της Στουτγκάρδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανάμενε ευχάριστα νέα για την πορεία της αποκατάστασής του, αλλά αυτά δεν ηρθαν ποτέ, καθώς το ιατρικό επιτελείο γνωστοποιησε πως ο 21χρονος εξτρέμ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου πέντε-έξι εβδομάδες. Ο Δώνης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως ναι μεν η κατάσταση παρουσίασε σημαντική βελτίωση, αλλά θα χρειαστεί να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης για ακόμα δύο εβδομάδες προτού επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Στουτγκάρδης.

Πάμε στην αποθεραπεία του Τοροσίδη, ο οποίος θυμίζουμε πώς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει τουλάχιστον τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Στην περίπτωση που δεν θα είναι διαθέσιμος υπάρχει σκέψη να παίξει στο δεξί ακρο της αμυνας μας ο Παναγιώτης Ρέτσος, που στα περισσότερα παιχνίδια με τη Λεβερκούζεν αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Οπως γίνεται κατανοητό τα προβλήματα αυξάνονται στη «γαλανόλευκη» και ο Σκίμπε ψάχνει να βρεί τις καλυτερες δυνατές λύσεις ακόμη και με εσωτερικές μετακινήσεις παικτών.