Με το απόλυτο των νικών η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην βάση της και από σήμερα ξεκινά την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Όπως απέδειξαν και οι δυο ομάδες, δεν έχουν αντίπαλο και τα μεταξύ τους ματς αποτελούν ένα σπουδαίο αθλητικό θέαμα για το άθλημα.

Όπως εξελίσσεται και φέτος η κατάσταση στο πρωτάθλημα βόλεϊ, πάμε για μια σειρά επτά αγώνων ανάμεσα στις δυο ομάδες. Πάντως τίποτε δεν κρίνεται στο ντέρμπι του Σαββάτου, καθώς όπως έχει αποδείξει ο ΠΑΟΚ, στο τέλος… ξυρίζουν τον γαμπρό. Ο «Δικέφαλος» είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε πρωτάθλημα ξεκινώντας από την θέση τέσσερα στα play off. Με το απόλυτο μειονέκτημα δηλαδή.

Ο Ιταλός κόουτς των πρωταθλητών αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής τονίζοντας: «Είμαι ευχαριστημένος από την πρόοδο που κάνει η ομάδα από αγώνα σε αγώνα, αλλά και τη βελτίωση της σε πολλές λεπτομέρειες που δίνω σημασία. Αυτό δε σημαίνει πως είμαστε εκεί που θέλω. Έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά μας για να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας. Δεν δίνω καμία υπόσχεση, αλλά είναι σίγουρο πως όσοι έρθουν στο γήπεδο και μας υποστηρίξουν θα δουν έναν καλό αγώνα και μία ομάδα που θα παλέψει».

Δηλώσεις έκανε και ο Θάνος Τερζής, που στάθηκε στην εικόνα της ομάδας: Είχαμε δει προηγούμενα ματς του Εθνικού και είναι αλήθεια πως περιμέναμε μεγαλύτερη αντίσταση. Από την άλλη και εμείς παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε υποδοχή και σέρβις και κρατήσαμε το ρυθμό μας. Είναι μία νίκη χωρίς απώλειες και η ομάδα έκανε το καλύτερο δυνατό ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων μας.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΚΟΜΕΖ ΣΤΟ Instagram.

Ο Γκόμεζ από την πλευρά του απέδειξε πόσο πολύ δέθηκε με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Τρεις ακόμα εκτός έδρας βαθμοί. Βήμα-βήμα, επανερχόμαστε…» Τα σχόλια είναι περιττά.