Η αλητεία διέπρεψε, για άλλη μία αγωνιστική, στο Καραϊσκάκης. Πανό, ψεύτικα ρούβλια και ύβρεις περίσσεψαν και σήμερα, με πρωταγωνιστές -ποιους άλλους- τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.


Από αγωνιστικής πλευράς το ματς στο Καραΐσκάκη δεν έχει ενδιαφέρον, καθώς η διαφορά κλάσης ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-1 με χαρακτηριστική άνεση, αλλά αυτά που έγιναν πριν την έναρξη είχαν σημασία. 

Όπως η κίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού να πετάξουν ψεύτικα χαρτονομίσματα ( ρούβλια) στους παίκτες του Πλατανιά την ώρα που έκαναν προθέρμανση στο Καραΐσκάκη.

Αυτό ήταν το γεγονός του ματς πολύ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, όπως και το πανό που σηκώθηκαν στην εξέδρα των φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού και έκανε λόγο για "πληρωμένους" ψευδομάρτυρες. Μάλιστα αυτό το γεγονός καθυστέρησε την έναρξη του ματς καθώς ο διαιτητής Σκουλάς ζήτησε να κατέβει το πανό, κάτι που έγινε, ενώ και το δεύτερο πανό που ανέβηκε και έγραφε "Ξευτελίσατε την Κρήτη" οδήγησε σε νέα διακοπή και τελικά κατέβηκε και αυτό.

Στα γελοία του αγώνα και ο πανηγυρισμός του Σισέ, που σήκωσε τη φανέλα του για να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε, φανερώνοντας από κάτω ένα t-shirt στο οποίο υπήρχε μια... τέλεια εκτύπωση του μηνύματος "Αγαπώ τον Ολυμπιακό - Θύρα 7". Φανερή δήλωση υποταγής...

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και προχώρησε σε μια άνετη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 2' ο Πάρντο και στο 19΄ο Μποτία έκανε το 2-0 και στο 32΄ ο Σισέ με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 68' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι όταν ο Κούτρης γύρισε την μπάλα, και ο Πατράλης την σταμάτησε με το χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανσαριφάρντ που ευστόχησε κάνοντας το 4-0. Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσει το τέμπο του Ολυμπιακού ήταν να μειώσει στο 88' με τον Παπανικολάου, το σουτ του οποίου κοντράρισε και κατέληξε στα δίχτυα. 4-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Πάρντο στο 90', ο οποίος πλάσαρε εντός περιοχής. 

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Γκολ: 2' & 90' Πάρντο, 19' Μποτία, 32' Σισέ, 68' πεν. Ανσαριφάρντ / 88' Παπανικολάου

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (ΕΠΣ Αν. Αττικής)
Κίτρινες: 33' Σισέ, 43' Ρομαό, 89' Νικολάου / 42' Στάμου, 56' Κρος, 58' Ενσικουλού

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία (46' Νικολάου), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό (67' Μαρτίνς), Ταχτσίδης, Οτζίτζα (72' Φορτούνης), Πάρντο, Μάριν, Ανσαριφάρντ.
Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κοκκαλάς, Στάθης, Πατράλης, Στάμου, Βάντερσον (70' Παπανικολάου), Κρος, Πλιάτσικας (λ.τ. 24' Ντικαμονά, λ.τ. 76' Πριντέτα), Ενσικουλού, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Μπούτνικ.