[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ημερίδα για την ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά στη ΘεσσαλονίκηΗμερίδα με θέμα «Η τοπική αυτοδιοίκηση συναντά την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά: Ιδέες και Δράσεις για το 2018, Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς» πραγματοποιήθηκε το πρωί, στο  πλαίσιο της
ενημέρωσης αιρετών και στελεχών στον τομέα του πολιτισμού και της παιδείας των Δήμων για το 2018.


Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο Ε.Ο.Ε.Σ. «Αμφικτυονία» και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, καθώς το 2018  έχει ανακηρυχθεί έτος Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν οι προοπτικές αναγνώρισης και προώθησης πολιτιστικών δράσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο όπως και η σημασία του πολιτισμού στην διάδοση της γνώσης μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών καθώς και η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Την ημερίδα χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος συνέδεσε τη σημασία του πολιτισμού με τη λειτουργία της δημοκρατίας τονίζοντας ότι με την προαγωγή του πολιτισμού προάγονται και οι δημοκρατικές αξίες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]