Μια βόλτα με βέσπες, διαφορετική από τις άλλες, προτείνει για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το Vespa Club της Θεσσαλονίκης. Περιλαμβάνει από... κρέατα στη σχάρα, ως ξενάγηση στη Ροτόντα!


Κι όλα αυτά στο πλαίσιο του Christmas Charity  Ride (Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Δράση) που  έχει γίνει πλέον  θεσμός με συμμετοχές οδηγών Vespa και Lambretta σε όλη την Ελλάδα. Οι εισπράξεις, εδώ και επτά χρόνια που γίνεται αυτή η πρωτότυπη βόλτα, πηγαίνει σε κοινωφελή ιδρύματα που εν μέσω κρίσης έχουν παραμεληθεί η αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα . 

Είναι γνωστή η ευαισθησία που δείχνουν οι Vespisti και Lambretisti σε φιλανθρωπίες, ακόμα πιο χαρακτηριστική όμως είναι η ευαισθησία τους σε φορείς που ασχολούνται με το παιδί. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο Down Ελλάδας (www.down.gr ).



Πώς θα πάρεις μέρος

Στο Charity Ride 2017 μπορεί να συμμετάσχει όποιος οδηγός Vespa η φίλος της Vespa  επιθυμεί. Η συμμετοχή κοστίζει 15 € και κάθε συμμετέχοντας παίρνει αναμνηστικό αυτοκόλλητο και Banner για το μπροστινό τμήμα της Vespa.  Επίσης συμπεριλαμβάνεται μόνο για τους συμμετέχοντες και η ξενάγηση στη Ροτόντα  καθώς και το κέρασμα στο ROVER στα λαδάδικα . ( κάθε Vespa που συμμετέχει μπορεί να έχει και συνεπιβάτη).   Τα 15€ του καθενός μας πηγαίνουν κατευθείαν στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας και για αυτό φρόντισε για δεύτερη φορά η MOTUL , που ως χορηγός έχει αναλάβει όλα τα έξοδα κατασκευής banner και αυτοκόλλητων αλλά και την διανομή αυτών ανά την Ελλάδα. Δηλώστε συμμετοχή στο info@vespaclub.gr , στο https://www.facebook.com/Vespa-Club-Thessaloniki-146987275458687/ η στο ‎6944508439 . 



Πού θα βρεθούν οι... βεσπίστι

Η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 11:30 στη Ροτόντα , όπου θα προμηθευτούμε τα banner και τα αυτοκόλλητα  που θα τοποθετήσουμε στις Vespa .

Η είσοδος στη Ροτόντα  κοστίζει 1 €. Θα απολαύσετε μια μοναδική ξενάγηση , από επαγγελματία ξεναγό σε ένα από τα αρχαιότερα ιστορικά κτίσματα της πόλης μας 

Στις 13:30 ξεκινάμε την βόλτα μας μετά από ομαδική φωτογράφηση . Η διαδρομή θα ανακοινωθεί εκείνη την μέρα.  Εάν έχει κίνηση καλό είναι να μην χωνόμαστε ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να παραμείνουμε όλοι μαζί . Υποχρεωτικό το κράνος και ο σεβασμός στον Κ.Ο.Κ. ( Ο οργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος .)

Αν κάποιος θέλει να συμμετέχει από κοντινές πόλεις ας ενημερώσει το κλαμπ, μήπως μπορέσουν να του βρούν vespa .  

Τελικός προορισμός το ROVER https://www.facebook.com/roverbar/ στη Σαλαμίνος  6 στα λαδάδικα. Μουσικάρες , μπουφές , σουβλάκια, μπυρίτσες  και ποτάκια μέχρι το απόγευμα . Φυσικά όποιος θέλει να συμμετέχει στην Φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση και ας μην έχει Vespa , είναι ευπρόσδεκτος .