Ήταν λίγο έως πολύ γνωστό, οτι ο Παναθηναϊκός είχε θέμα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος δεν ήταν πανέτοιμος και είχε πρόβλημα.
Όπως λοιπόν προέκυψε χθες ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του ποδοσφαιριστή το Σάββατο με τον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός, οπός αναφέραμε στο χθεσινό φύλλο,  ούτως ή άλλως ήταν αμφίβολος, λόγω τραυματισμού, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση.  Τελικά πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Ουζουνίδη, αποφασίστηκε να δηλωθεί ο ποδοσφαιριστης να εκτίσει την ποινή τεσσάρων καρτών στο εν λόγω ματς. Θυμίζουμε ότι εκτός, λόγω τιμωρίας, είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.
Στο μεταξύ ευχάριστα νέα για τον Γκιγέρμο Μολίνς, άκουσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η μαγνητική στον Σουηδό επιθετικό έδειξε πως έχει απλώς μια φλεγμονή στον προσαγωγό και όχι κάτι σοβαρότερο. Έτσι θα μείνει προληπτικά για δύο μέρες εκτός προπονήσεων και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τέλος αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Γκιγιέρμο Μολίνς, που σε ποστάρισμα του στο instagram, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι μακριά από την κορυφή και μπορούν ακόμα και να πάρουν το πρωτάθλημα.  «Καλά νέα. Θα μείνω εκτός μονάχα για λίγες μέρες. Μικρό το πρόβλημα. Ακόμα καλύτερα νέα. Είμαστε μόλις 5 «7»; βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Και ακόμα δεν έχουμε κάνει ούτε ένα τελειο παιχνίδι. 19 ματς απομένουν. Όλα διακυβεύονται, πάμε να το πάρουμε» έγραψε.