Με τον Ντανιέλε Ρίτσι να διακόπτει συνεχώς την προπόνηση και να δίνει εντολές, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με την Παναχαΐκή στην Πάτρα.
Ο Ιταλός κόουτς θέλει να περάσει το δικό του στίγμα στην ομάδα, αν και ακόμη είναι νωρίς μια που όπως είπε ο ίδιος θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα διάστημα μιας εβδομάδας για να βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα. Από εκεί και πέρα θα κάνει τις εισηγήσεις του για τυχόν αλλαγές που επιθυμεί ο ίδιος.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει Κυριακή για Πάτρα. Στο μεταξύ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε για την ελευση του νέου προπονητή, αλλά και για την ανάδειξη του ως καλύτερου λίμπερο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων ο λίμπερο του ΠΑΟΚ είπε: “ Η διάκριση δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική. Προέρχεται από τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων των συμπαικτών μου… οπότε ας πούμε ότι είναι μια ομαδική διάκριση. Έχουμε κάνει τις πρώτες προπονήσεις με το νέο μας προπονητή. Ήδη από την πρώτη μέρα φαίνεται η εμπειρία και οι γνώσεις του για στο άθλημα. Χρειαζόμαστε, σίγουρα, λίγο χρόνο για να μπούμε στη φιλοσοφία του, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι με τη βοήθειά του θα δουλέψουμε πολύ και σωστά μέσα στο γήπεδο, γεγονός που θα αποτελέσει τη βάση για την επίτευξη των στόχων μας”. Όσο για το ματς με την Παναχαΐκή:

“Εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, έχουμε στόχο μόνο τη νίκη και το καθαρό τρίποντο. Η ομάδα της Παναχαϊκής παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Χωρίς να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, αν παίξουμε σωστά και συγκεντρωμένα θα πετύχουμε μια ακόμα νίκη!