©Εύα Μαρινάκη - Facebook



Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου στη Νέα Πέραμο, από τις 7 το πρωί, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης, που είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους. 


Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη Νέα Εθνική Οδό.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Εθνική, στο 39ο χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στη νέα Εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32ο χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33ο χιλιόμετρο μέχρι το 34ο η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρκετά αυτοκίνητα έχουν παγιδευτεί στα παραπάνω σημεία, όπου ήδη βρίσκονται συνεργεία και προσπαθούν να απομακρύνουν οδηγούς και επιβάτες.Η Πυροσβεστική απηύθυνε έκκληση στους οδηγούς να μην κινούνται προς την περιοχή των Μεγάρων για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων.

Όπως έγινε γνωστό από το κέντρο επιχειρήσεων, μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει λάβει πάνω από 160 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα στην περιοχή.

Η φωτογραφία είναι της Εύας Μαρινάκη, από το Facebook.