[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Γραμμή Δημότη απέκτησε η αντιδημαρχία Καθαριότητας ΩραιοκάστρουΟ δήμος Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των δημοτών του και με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας στο δήμο, εγκαινίασε από σήμερα τη «Γραμμή του Δημότη».


Πρόκειται για μια δωρεάν τηλεφωνική γραμμή, με την οποία οι πολίτες μπορούν να απευθύνουν τα αιτήματά τους, ώστε να καταστεί πιο ορθολογική και πιο αποτελεσματική η επέμβαση των συνεργείων του δήμου για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.

Ο αριθμός της τηλεφωνικής γραμμής είναι: 800 11 57013 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. 

«Οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με τον συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό και να αναφέρουν το πρόβλημά τους ή το αίτημά τους. Η υπηρεσία μας θα το καταγράφει και σε άμεσο χρονικό διάστημα σε συνεργασία πάντα με τα συνεργεία του δήμου θα προσπαθούμε να δρομολογούμε τη λύση του» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Ηλίας Ζιακούλης και συμπληρώνει: «Με τον τρόπο αυτό, δημότες και υπηρεσίες του δήμου θα συνεργάζονται στενά, για την άμεση επίλυση του κάθε προβλήματος».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]