ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ενίσχυση των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων στις τοπικές αγορές ζητά ο Χρ. Νικολόπουλος


Πρωτοβουλία δημιουργίας διαύλων επικοινωνίας ανάμεσα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) και στο νεοσύστατο Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) ανέλαβε ο
υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών», Χρήστος Νικολόπουλος.


Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του ΟΣΕΘ, Κώστα Αμπατζά, ο κ. Νικολόπουλος έθεσε τα συγκοινωνιακά ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης και επηρεάζουν τη λειτουργία της αγοράς.

«Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να θέσουμε τις βάσεις για τη συνεργασία ΕΕΘ και ΟΣΕΘ ώστε μέσα από την αναδιάταξη των δρομολογίων που αυτό το διάστημα σχεδιάζει ο καινούριος οργανισμός να ωφεληθούν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και στις τοπικές αγορές. Ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ μας άκουσε με ενδιαφέρον και ζήτησε να μάθει ποια είναι τα θέματα που σχετίζονται με τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης και οι επαγγελματίες κρίνουν πως επηρεάζουν τη λειτουργία της αγοράς», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Νικολόπουλος.

Η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών», μεταξύ άλλων, πρότεινε στον κ. Αμπατζά να ενισχυθούν τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων σε όλες τις τοπικές αγορές του νομού ώστε να εξυπηρετούνται οι καταναλωτές και να βελτιωθεί η πρόσβασή τους σε αυτές και επιπλέον, με χρηματοδότηση της Αττικό Μετρό ΑΕ, να ανακαινιστούν οι στάσεις και να τοποθετηθούν χρηστικές πληροφορίες για τις τοπικές αγορές, σημαντικά μνημεία και άλλα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ, Κώστας Αμπατζάς, σημείωσε πως είναι χρήσιμη και απαραίτητη η επικοινωνία του οργανισμού με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και τη στήριξη των επιχειρήσεων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]