[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ψάχνει οικονομικο κέρδος απο Μολέδο ο Παναθηναικος


Οικονομική ανάσα από την Βραζιλία αναζητεί ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, "UOL", ο Παναθηναϊκός ζητάει από την Ιντερνασιονάλ (και οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα) 500.000 ευρώ, προκειμένου να συναινέσει στην αποχώρηση-πώληση του 30χρονου αμυντικού!
Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται, πως η «κολοράντο» προσπαθεί να τον αποκτήσει με λιγότερα λεφτά, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ωστόσο, αφενός οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναικος δεν πρόκειται να πει το «ναι» σε τόσο μικρό ποσό και αφετέρου, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως η Ιντερνασιονάλ μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου του Μολέδο, ώστε να επιστρέψει εκείνος στο Πόρτο Αλέγκρε. Παράλληλα η πλευρά του Μολέδο και η πλευρά του Παναθηναϊκού, συμφωνήσαν να μην πάρει μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα.
Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστης δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναικό χωρίς η ομάδα να κερδίσει κάτι. Ο μάνατζερ του λοιπόν ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό, ότι ο παίκτης δεν θα κάνει προσφυγή και επιπλέον θα φέρει πρόταση, ικανοποιητική για το σύλλογο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]