Οικονομική ανάσα από την Βραζιλία αναζητεί ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, "UOL", ο Παναθηναϊκός ζητάει από την Ιντερνασιονάλ (και οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα) 500.000 ευρώ, προκειμένου να συναινέσει στην αποχώρηση-πώληση του 30χρονου αμυντικού!
Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται, πως η «κολοράντο» προσπαθεί να τον αποκτήσει με λιγότερα λεφτά, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ωστόσο, αφενός οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναικος δεν πρόκειται να πει το «ναι» σε τόσο μικρό ποσό και αφετέρου, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως η Ιντερνασιονάλ μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου του Μολέδο, ώστε να επιστρέψει εκείνος στο Πόρτο Αλέγκρε. Παράλληλα η πλευρά του Μολέδο και η πλευρά του Παναθηναϊκού, συμφωνήσαν να μην πάρει μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα.
Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστης δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναικό χωρίς η ομάδα να κερδίσει κάτι. Ο μάνατζερ του λοιπόν ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό, ότι ο παίκτης δεν θα κάνει προσφυγή και επιπλέον θα φέρει πρόταση, ικανοποιητική για το σύλλογο.