ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επίκειται συνάντηση Γραμμένου- Σκίμπε


Eιναι γνωστό πώς η συνεργασία του Μικαελ Σκίμπε με την ΕΠΟ ολοκληρώνεται στο τέλος του τους. Ετσι το θέμα του προπονητή είναι αυτό που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος δεν έχει πάρει θέση. Στο εσωτερικό της ομοσπονδίας υπάρχουν υποστηρικτές του Γερμανού, οπως βέβαια και οι διεθνείς που επιθυμούν την παραμονή του. Και ο Σκίμπε άλλωστε μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα με την Κροατία σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής.

Κάτι που τόνισε και στις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στην συνάντηση τους πριν τους αγώνες μπαράζ. Φυσικά δεν υπάρχει κάτι σχετικά με ορούς και νέο συμβόλαιο. Όλα αυτά δεν αποκλείεται να τεθούν επί τάπητος σε συνάντηση των δυο ανδρών ίσως και εντός της εβδομάδας, ετσι ώστε υπάρξει εξέλιξη. Την Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει στη Θεσσαλονίκη και ίσως το βασικό θέμα να είναι αυτό του προπονητή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]