[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν, σήμερα, στη ΘεσσαλονίκηΈξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σε λίγο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το Στρατοδικείο στην οδό Καυτανζόγλου, από το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο. Δικάζονται στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που αρνήθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσία σε κέντρο φύλαξης μεταναστών.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται, έξω από τα Δικαστήρια, συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου στο πλαίσιο εκδίκασης υπόθεσης επτά συλληφθέντων από την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρος Γρηγορόπουλου το 2014.

Αγρότες των Νέων Μαλγάρων συγκεντρώνονται για να διαμαρτυρηθούν ζητώντας την καταβολή των οφειλών σε ρυζοκαλλιεργητές. Όπως έχουν ενημερώσει δε θα κλείσουν δρόμους.

Στις 11:00 εργαζόμενοι σε αλυσίδα καφέ θα διαμαρτυρηθούν για την καταβολή δεδουλευμένων, απαιτώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Τέλος, στις 17:00 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού – αντιφασιστικού χώρου θα διαδηλώσουν στην Καμάρα. Θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση με αφορμή την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και του Ριζοσπαστικού Κόμματος Σερβίας στο χώρο της ΔΕΘ, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 18.00.

H φωτογραφία είναι από το αρχείο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]