Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 



Σε λίγο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το Στρατοδικείο στην οδό Καυτανζόγλου, από το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο. Δικάζονται στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που αρνήθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσία σε κέντρο φύλαξης μεταναστών.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται, έξω από τα Δικαστήρια, συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου στο πλαίσιο εκδίκασης υπόθεσης επτά συλληφθέντων από την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρος Γρηγορόπουλου το 2014.

Αγρότες των Νέων Μαλγάρων συγκεντρώνονται για να διαμαρτυρηθούν ζητώντας την καταβολή των οφειλών σε ρυζοκαλλιεργητές. Όπως έχουν ενημερώσει δε θα κλείσουν δρόμους.

Στις 11:00 εργαζόμενοι σε αλυσίδα καφέ θα διαμαρτυρηθούν για την καταβολή δεδουλευμένων, απαιτώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Τέλος, στις 17:00 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού – αντιφασιστικού χώρου θα διαδηλώσουν στην Καμάρα. Θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση με αφορμή την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και του Ριζοσπαστικού Κόμματος Σερβίας στο χώρο της ΔΕΘ, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 18.00.

H φωτογραφία είναι από το αρχείο.