ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η απάντηση του Ζορπίδη στον Νικολόπουλο
Απαντώντας σε Δελτίου Τύπου του Συνδυασμού του κ. Νικολόπουλου, ο Συνδυασμός "Ισχυρό Επιμελητήριο" τονίζει τα εξής:"Αρμοδιότερος να απαντήσει στα περί "μονοπωλιακής αντίληψης" δεν είναι άλλος από τον επί 11 χρόνια Γραμματέα του ΕΕΘ και επί επίσης 11 χρόνια Πρόεδρο όλων των Επιτροπών Διαγωνισμών και Αναθέσεων Προμηθειών. Όλες οι πληρωμές του ΕΕΘ των τελευταίων 11 ετών φέρουν την υπογραφή του κ. Νικολόπουλου και εγκρίθηκαν από ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως ο Συνδυασμός του, έπειτα από 11 χρόνια ομόφωνων αποφάσεων έχει πρόβλημα άρθρωσης επιχειρηματολογίας. Ωστόσο η αλήθεια είναι μία: δεν υπήρξε ούτε και η παραμικρή σκιά σε οποιοδήποτε οικονομικό θέμα του ΕΕΘ γιατί εάν υπήρχε δεν θα είχαμε ομόφωνες εγκριτικές αποφάσεις του ΔΣ, ενώ κάτι τέτοιο πιστεύουμε ότι δεν θα το επέτρεπε και ο επί 11 χρόνια Γενικός Γραμματέας". 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]