Είμαι απόλυτα βέβαιος πώς ο Σαββίδης, έδωσε ίσως το πιο ποιοτικό ρόστερ από την εποχή του Κοντρέρας, του Μουσλίμοβιτς, του Γκρασία και τω άλλων στον Λουτσέσκου.
Έως αυτή την ώρα ο Ρουμάνος κόουτς δεν έχει καταφέρει να το αξιοποιήσει, δεν έχει καταφέρει να πείσει τον κόσμο πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί α πάει για πρωτάθλημα. Όσο και αν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ακράδαντα, ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τελικά το πρωτάθλημα, εξακολουθώ να ψάχνω στο ποδοσφαιρικό dna του ΠΑΟΚ, ποιος είναι ο λόγος που ο «Δικέφαλος» δε παίζει μπάλα με τέτοια και τόση ποιότητα. Όλες οι  εμφανίσεις του  «Δικεφάλου» σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζουν με την ποιότητα του, δεν είναι παράλληλες αν προτιμάτε. Δεν γνωρίζω εσείς τι βλέπετε, αλλά επί προσωπικού δεν πείθομαι ούτε μα τα στατιστικά, ούτε με τις ευκαιρίες.
Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ηταν ήδη τουλάχιστον πέντε πόντους μπροστά, με το πρόγραμμα που είχε έως τώρα.  Όσο και αν η λογική λέει πώς αυτός που δουλεύει στο τέλος δικαιώνεται, οσο και η επιμονή φέρνει αποτελέσματα, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω , πόση υπομονή θα κάνει και ο κόσμος και η διοίκηση.
* Κανόνας στη ζωή σε οποιοδήποτε κομμάτι της: αν δεν επιζητήσεις τη βελτίωση, δεν είναι δυνατόν να έρθει. Και ο Λουτσέσκου δείχνει να βολευεται στις δικαιολογίες για ότι δεν κερδίζει η ομάδα, είτε από ατυχία, είτε από διαιτησία, είτε, είτε.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει νικήσει στα εκτός  έδρας ματς που έχει δώσει έως τώρα, με υποδιέστερους αντιπάλους και το κυριότερο πως  δεν μπορεί να φέρει τον Πριγιοβιτς σε θέση  γκολ  ( μόλις στο Κυριακάτικο ματς μια φάση στο 84′) . Συγκεντρωτικά η ομάδα δεν βγάζει αυτοματισμούς, συνεργασίες, παίζει αργό ποδόσφαιρο χωρίς επιθετικότητα και ο προπονητής δεν επεμβαίνει.
Η διοίκηση δημιούργησε πράγματι ένα ρόστερ πού είναι πολύ ανώτερο από αυτό των ομάδων που συναγωνίζονται τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο, ο τεχνικός του όμως δεν έχει πετύχει να φανεί αυτό στο γήπεδο.
Στο διά ταύτα, για μία ομάδα που έχει αλλάξει ήδη έναν προπονητή μέσα στο καλοκαίρι, λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν θα έστεκε η οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή προπονητή. Όμως όσο η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ επαναλαμβάνεται εφιαλτικά στα εκτός έδρας μάτς και όσο ο κύριος Λουτσέσκου δεν δείχνει διατεθειμένος να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα, τότε πιστεύω πώς ο Ιβάν Σαββίδης, υπό την πίεση του κόσμου, αλλά και των εκατομμυρίων που ξόδεψε για να  φέρει στην Τούμπα παικταράδες ( δεν αμφισβητειται αυτό) θα προσπαθήσει να επαναφέρει την τάξη, και την πίστη σε όλους. Και μόνον αυτός ξέρει ότι οι μεγάλες αποφάσεις, φέρνουν και μεγάλες θυσίες.