ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εισαγγελική έρευνα για τη διαχείριση κληροδοτημάτων του ΑΠΘΠροκαταρκτική  εξέταση για να διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου, από τις διοικήσεις του ΑΠΘ, διέταξε ο εισαγγελέας Διαφθοράς Αχιλλέας Ζήσης!


Η έρευνα αφορά τη διαχείριση τεσσάρων πολυτελών οροφοδιαμερισμάτων των 200 τμ, στην παραλιακή λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου που περιήλθαν στην κατοχή του ΑΠΘ μέσω κληροδοτήματος του Δ. Τσιακμακόπουλου κι ανατέθηκε στην Ασφάλεια.

Η Σύγκλητος του ΑΠΘ αποδέχθηκε την πρόταση της Επιτροπής Διαχείρισης Κληροδοτημάτων του ιδρύματος, να αξιοποιηθούν τα συγκεκριμένα διαμερίσματα μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης διάρκειας 35 ετών και υπέγραψε σύμβαση ανάθεσης με ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία.  Ιδιοκτήτης άλλου διαμερίσματος, που βρίσκεται στην ίδια οικοδομή, υπέβαλε μήνυση σύμφωνα με την οποία το ΑΠΘ συμφώνησε να εισπράττει ως μίσθωμα μόλις 200 ευρώ, ενώ η αίτηση δικηγόρου, που πρότεινε να μισθώσει το ένα οροφοδιαμέρισμα αντί 800 ευρώ το μήνα και να το ανακαινίσει με δικά του έξοδα, απορρίφθηκε!

Τα στοιχεία της δικογραφίας διαβιβάστηκαν, ήδη, στις διωκτικές αρχές.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]