[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Οδηγίες του Εμπορικού Συλλόγου προς καταστηματάρχες ενόψει κακοκαιρίαςΟδηγίες προς τα μέλη του, για την περίπτωση κακοκαιρίας, δίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.


Με ανακοίνωσή του, αφού εκφράσει "την βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήρια του",  στις οικογένειες των θυμάτων από την κακοκαιρία στη δυτική Αττική, "καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες της θεομηνίας", καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης:
  

  • ⌦Να μην δημιουργήσουν  απορρίμματα στους δρόμους αυτές τις μέρες
  • ⌦Να διαπιστώσουν αν τα φρεάτια είναι καθαρά, να μην τα επιβαρύνουν και αν είναι δυνατό να τα καθαρίσουν επιφανειακά  προς όφελος όλων .
  • ⌦Να είναι συνεχώς καθαρά τα πεζοδρόμιά τους

Ταυτόχρονα, καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς να προστατέψουν τους εμπόρους και τις περιουσίες τους και "να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να αισθανθούμε το αυτονόητο: ασφαλείς και προστατευμένοι  πολίτες. Κοινή υποχρέωση όλων είναι να προλάβουμε το κακό και να προστατεύσουμε τις ζωές και τις περιουσίες μας ,για να μη βρεθούμε, ο καθένας από εμάς, σε δύσκολη θέση, την επόμενη μέρα", καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΣΘ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]