Ο έμπειρος κεντρικός του Δικεφάλου, Παναγιώτη Πελεκούδας, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα όπου μέχρι πριν από λίγους μήνες υπήρξε αρχηγός.
Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς επίσης και στη φιλοσοφία του νέου προπονητή, Ντανιέλε Ρίτσι.
Για τον νέο προπονητή
“Ο κ. Daniele Ricci είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και προσπαθεί να περάσει κάποια καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Γενικά, μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει δείξει πως αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο. Σίγουρα χρειάζεται αρκετό διάστημα για να εφαρμόσουμε ακριβώς όσα μας ζητά …αλλά έχουμε την χαρά και την τιμή να δουλεύουμε μαζί του και αυτό μας κάνει να παλεύουμε κάθε μέρα πιο πολύ”.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση…

“Ο Παμβοχαϊκός έχει κάνει μια άσχημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα προσπαθήσει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο απέναντι σε εμάς. Για κάθε αθλητή, αποτελεί πάντα κίνητρο να παίζει εναντίον μεγάλης ομάδας. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μόνο ένα στόχο….να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Για την προηγούμενή του ομάδα…

Πέρυσι ήμουν αρχηγός και την Δευτέρα θα είμαι αντίπαλος της ομάδας του Παμβοχαϊκού. Έτσι είναι η ζωή. Οι άνθρωποι της ομάδας (σσ. Παμβοχαϊκού) χαίρονται που αγωνίζομαι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχει εκτίμηση και από τις δύο πλευρές και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει εύκολα. Έχω περάσει δυο όμορφα χρόνια εκεί και ο Παμβοχαϊκός αποτελεί κομμάτι της ζωής μου”.

Για το ντέρμπι που έρχεται (με Ολυμπιακό):

“Κοιτάμε πρώτα το ματς με τον Παμβοχαϊκό. Έπειτα θα πρέπει να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Μην ξεχνάμε την πρόσφατη αλλαγή προπονητή. Σίγουρα, ένας κοντινός στόχος είναι το ματς με τον Ολυμπιακό…αλλά πρέπει να φτάσουμε εκεί χωρίς απώλειες και εφαρμόζοντας τα νέα πράγματα και τις νέες τακτικές που μαθαίνουμε. Οπότε, εάν με ρωτάτε, σήμερα σκέφτομαι την σημερινή προπόνηση και τα όσα πρέπει να αποκτήσω από αυτήν”.