Τα πλάνα του για τον αγώνα στο Περιστέρι καταστρώνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στο ματς  του Σαββάτου είναι η αλήθεια πως οι πράσινοι θα κληθούν να παίξουν με αλλαγές στην ενδεκάδα. Βασικές και γνωστές οι απουσίες των Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί) ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο για τον οποίο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή , αν χρησιμοποιηθεί. Ο Βραζιλιάνος έκανε επτά ράμματα στο μέτωπο μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίζεται διστακτικός να παίξει, καθ ως υπάρχει φόβος να ανοίξει το μέτωπο στο σημείο που έκανε τα ράμματα, αν πιάσει κάποια κεφαλια.

Αν δεν παίξει τότε την θέση του δίπλα στον Κολοβέτσιο θα πάρει ο Κουτρουμπής. Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, οι απουσίες φέρνουν τον Άλτμαν στην ενδεκάδα. Ο Ισραηλινός θα ξεκινήσει βασικός και το μόνο ερώτημα αφορά τη θέση που θα παίξει. Στο μεταξύ ετοιμος να καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Νίκλας Χουλτ, αν δεν του καταβληθούν οι 125.000 ευρώ από την «πράσινη» ΠΑΕ. Υπάρχουν πάντως δυο σκέψεις στην ΠΑΕ αυτή την στιγμή. Η μία λύση είναι ο Παναθηναϊκός να δώσει τα χρήματα μόλις τα βρει στον 27χρονο παίκτη, όμως αυτό θα δημιουργήσει μία τρελή κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας και οι παίκτες δεν θα δεχόντουσαν ποτέ να κάνουν υπομονή ενώ ένας συμπαίκτης τους πληρώθηκε στην ώρα του. Η άλλη λύση είναι όσα λεφτά καταφέρει να μαζέψει η διοίκηση να τα μοιράσει ισόποσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους δεν υπάρχει σοβαρή ένδειξη για προσφυγή μετά τις 30 Νοεμβρίου.

Οσο για τα σενάρια που κυκλοφορούν για ενδιαφέρον του Παναθηναικου για τον Σοτζέι Μασούντ του Πανιωνίου το θέμα είναι απλό. Δεν υπάρχουν χρήματα για οποιαδήποτε συζήτηση.