Τις επόμενες δύσκολες υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη μελετά ο Στέλιος Σειρεκίδης και ο ΠΑΟΚ.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Μετά την μεγάλη νίκη στην Βέροια, και την παλικαριά που έδειξαν οι παίκτες του Δικεφάλου, η προσοχή στρέφεται σε μια σειρά αγώνων που θα κρίνει πολλά για τους ασπρόμαυρους. Καταρχάς ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Φοίβο, ένα ματς που έχει βαθμό δυσκολίας καθώς η ομάδα των Συκεών είναι μια καλή ομάδα, την οποία δεν μπορείς να υποτιμήσεις. Αμέσως μετά, ο "Δικέφαλος" θα κατέβει Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Τετάρτη 22 Nοεμβρίου σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Παρά τη κρίση που διέρχεται η ΑΕΚ το ματς είναι ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης. Μετά το παιχνίδι αυτό ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στην Αθήνα μία ημέρα και την επομένη θα αναχωρήσει για την Τουρκία, όπου θα παίξει τα δυο παιχνίδια του Ευρωπαϊκού θεσμού. Οι κυπελλούχοι συμφώνησαν με την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος Γκεζτέπε, για να γίνουν και τα δυο ματς στη Σμύρνη. Το πρώτο την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 20:00 και το δευτερο την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 18:00. Ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μεγάλος .

Γίνεται κατανοητό πώς το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ που σε διάστημα 10 ημερών θα δώσει τρία παιχνίδια και μάλιστα με ενδιάμεσα ταξίδια. Στα αγωνιστικά υπάρχει πρόβλημα με τον Τσίλη, τον οποίο ο Σειρεκίδης θα προφυλάξει στο ματς με τον Φοίβο για να είναι έτοιμος ο αθλητής στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.