[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καταγγελίες Νικολόπουλου κατά Ζορπίδη

Πάνω από 500.000 ευρώ είναι το συνολικό ποσό που εισέπραξαν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα οποία περιλαμβάνονται στο συνδυασμό του.


Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο συνδυασμός “Αλληλεγγύη Επαγγελματιών” του υποψήφιου προέδρου του ΕΕΘ, Χρήστου Νικολόπουλου, ο οποίος επικαλείται στοιχεία της “Διαύγειας”, “όπου βάσει νόμου αναρτώνται υποχρεωτικά όλα τα οικονομικά στοιχεία των δαπανών και των προμηθευτών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης”.

Με αφορμή την έκτακτη συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής του “Ισχυρού Επιμελητηρίου”, επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ότι “δεν σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε τον απερχόμενο πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλη Ζορπίδη, στον κατήφορο. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι τον έχει κυριεύσει πανικός που πηγάζει από την έντονη δυσαρέσκεια που νιώθουν χιλιάδες επαγγελματίες προς το πρόσωπό του, εξαιτίας των λάθος επιλογών του, της αδράνειας και της παρακμής που έχει οδηγήσει το Επιμελητήριο τα τελευταία 11 χρόνια”.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]