Μόνο χαμόγελα σκόρπισε ο ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Παμβοχαικού , καθώς η απόδοση του κυρίως στα δυο πρώτα σέτ ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτική. Ωραίοι αυτοματισμοί και άμυνες που παραπέμπουν σε πάθος. Ο “Δικέφαλος” ανεβαίνει σταθερά, βελτιώνεται και όσο περνάει ο καιρός, είναι βέβαιο πώς θα φτάσει στα επίπεδα που τον θέλει ο Ρίτσι και ο κόσμος.

Ο Ιταλός κόουτς που εμπνέει τον απόλυτο σεβασμό και στους παίκτες του αλλά και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα και να μην πέφτει σε λάθη, όπως στο τρίτο σέτ, όπου περισσότερο έχασε το σετ ο ΠΑΟΚ και λιγότερο το κέρδισε ο Παμβοχαικος. Πλέον ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 6.30 στο κλειστό της “Καλλιθέας”, και αμέσως μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο paok sports arena. Φυσικά την Παρασκευή θα διεξαχθεί η κλήρωση των ομίλων του champions League.

Ικανοποίηση επικρατεί και για την παρουσία του Γκόμεζ, που βελτιώνεται και όπως πολύ σωστά είπε και ο Ντανιέλε Ρίτσι, “με τον καιρό θα δούμε όλοι μας τον Γκόμεζ που θέλουμε”. Ο ΠΑΟΚ στήριζε και στηρίζει τον αθλητή ο οποίος καταβάλει προσπάθειες για να φτάσει στο σημείο που και ο ίδιος επιθυμεί να φτάσει.