Έτοιμο για νέους τίτλους το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ. Αφού κατέκτησε τον τίτλο στους άνδρες, στους εφήβους και στους παίδες, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στους αγωνιστικούς στίβους για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος ανδρών, αλλά και η κατάκτηση του εφήβων.
Ηγέτης του τμήματος ο Κώστας Αμοιρίδης, που καινοτομεί φέτος και ασφαλίζει για πρώτη φορά παλαιστές του τμήματος. Με την δική του συνεισφορά πραγματοποιείτε ένα όνειρο ετών , μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων που θα γίνει στο Ιράν στις 13-16 Δεκεμβρίου. Μια συμμετοχή που σαφώς ανεβάζει το κύρος του ΠΑΟΚ. Μετά από την διάσπαση του δίπολου Παναθηναϊκού και Εθνικού ο “Δικέφαλος” δίνει ένα καινούργιο έναυσμα δυναμικής για το ίδιο το άθλημα.

Παρά το τεράστιο αγωνιστικό -προπονητικό πρόβλημα, καθώς η ομάδα γυμνάζεται διασπασμένη σε τρία γήπεδα αφού ο φυσικός χώρος στην Τούμπα δεν είναι ο κατάλληλος για να κανείς πρωταθλητισμό. Ο Χάρης Μάλλιος ψυχή του τμήματος τονίζει: “’Όνειρο μου να δω την ομάδα να κάνει προπόνηση ενιαία και αξιοποιώντας τις αγωνιστικές επιτυχίες να δημιουργήσει τις ακαδημίες που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Έχουμε ήδη μια καλή μαγιά νέων αθλητών που μπορούν να κάνουν τον ΠΑΟΚ ηγετη-πρωταγωνιστη σε αυτό το άθλημα για πάρα πολλά χρόνια. Βασικός χορηγός του τμήματος ο Δημητρης Νακος και το prima holidays που μαζί με άλλους ΠΑΟΚτσηδες δείχνουμε στον κύριο Αμοιριδη ότι δεν είναι μόνος σε αυτήν την προσπάθεια του.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά που μου δώσανε την δυνατότητα αξιοποιώντας όλα αυτά να κάνουμε την περσινή τεράστια επιτυχία, οπου κατακτήσαμε τα πάντα κάτι που δεν έχει γίνει πότε σε κανένα άθλημα.” Να σημειώσουμε τέλος πώς τα τελευταία εθνικα μας μετάλλια στην ελληνορωμαικη, ύστερα από 20 χρονιά τα έφεραν αθλητές του ΠΑΟΚ :Δημήτρης Τσεκεριδης 3ο Παγκόσμιος έφηβος το 2104 καο Ηλιας Παγκαλιδης 3ος Πανευρωπαϊκό παίδων το 2017. Μεγάλα επίσης αστέρια οι Λαοκρατης Κεσσιδης, Αφοι Μανουηλιδη, Β Μιξακης, Αφοι Σωτηριαδη,ΑφοιΞουρα,ΑφοιΔογανη,Σωτηρης Λιγκοβανλης,Θωδορης Φωτιαδης και άλλα παιδιά Γιωργος Μπετας , Χρηστος Θεωδορακης , Αλμπερτ Αρτεμιαν, Γιαννης Τσεκεριδης, Νικος Μακριδης. Και τα παιδια του εξωτερικού Ματθαιος Εγγονιδης ,Τουνουσιδης Θωδορος, ΣαφαριδηςΔιονυσης