Στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στη ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής εχει μπει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως είναι ικανοποιημένος από τα νέα που του μετέφερε το ιατρικό τημ της ομάδας, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές δείχνουν να ξεπερνούν τα προβλήματα τους.

Έτσι όπως προκύπτει από το ιατρικό ανακοινωθέν ο Μολέδο είναι έτοιμος, ενώ Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον δεν εχουν μπει προς το παρόν σε φουλ πρόγραμμα, αλλά δεν τίθεται κανένα θέμα μη συμμετοχής τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Απλά την τελική πρόβα ενόψει του ντέρμπι θα την κάνει ο Ουζουνίδης αύριο Παρασκευή, αν και οπως προκύπτει ο Ελληνας τεχνικός του Παναθηναικου δεν σκέφτεται να κάνει πολλές αλλαγές και θα πάει με συγκεκριμένες επιλογές. Μάλιστα, φαίνεται πως παίζεται μόλις μία θέση για την βασική ενδεκάδα.

Τέλος στάσης αναμονής τηρούν στον Παναθηναϊκό για το θέμα του Ρόμπιν Λουντ και την επικείμενη πώλησή του τον Ιανουάριο. Η επόμενη εβδομάδα είναι καθοριστική καθώς αναμένεται η τελική πρόταση της Σταντάρ Λιέγης.