Σε άλλη διάσταση κινείται πλέον η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα ο Φραντσέσκο Ρούσο θα είναι νέος βοηθός του Ντανιέλε Ρίτσι.
Ο Ρούσο είναι γεννημένος το 1989 και θα ενσωματωθεί το τιμ των Πρωταθλητών. Πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο προπονητή, γνώστη του αθλήματος, καθώς μέχρι τα 25 του χρόνια αγωνιζόταν ως αθλητής σε αρκετά πρωταθλήματα της χώρας του. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ηλικία των 19 ετών ξεκίνησε να προπονεί τις ομάδες ανδρών και γυναικών στην APD Carotenuto του Sant’Agnello, καταφέρνοντας να φτάσει δυο συνεχόμενες σεζόν στον τελικό του πρωταθλήματος U19 και ανεβάσει την ομάδα στην serie C. Ο Φραντσέκσο Ρούσο εργάστηκε ως βοηθός προπονητής στην serie A2 γυναικών στην Kioto Caserta (2015-16) και στην VolAlto Caserta (2016-17).

Στο μεταξύ η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με διπλές προπονήσεις, ενώ προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν, όσο και αν ο Σακόγλου ακόμη νιώθει ενοχλήσεις. Μιλώντας για το επερχόμενο μάτς με τον Ολυμπιακό ο Θάνος Παπδημητρίου τόνισε:«Βρισκόμαστε πλέον σε καλό δρόμο, έχει αρχίσει να αποκτά ομοιογένεια η ομάδα, γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό σιγά σιγά αρχίζει να φαίνεται στο γήπεδο. Βέβαια δεν είμαστε ακόμα στο 100%, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Προσπαθούμε για το καλύτερο και είναι η ώρα για ένα καλό τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό».