Και σήμερα απείλησε με λιντσάρισμα τονδολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη ο κόσμος που και σήμερα είχε συγκεντρωθεί στην Ευελπίδων καθώς απολογείται στον ανακριτή ο 58χρονος. Και σήμερα στα δικαστήρια βρίσκεται η μητέρα του θύματος και άλλοι συγγενείς. 


Ή αστυνομία προσπάθησε γρήγορα να τον μεταφέρει στο εσωτερικό του κτηρίου, αλλά από το σπρώξιμο και την ταχύτητα έπεσαν κάτω, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να δεχτεί επίθεση, μπουκάλια και προπηλακισμούς.

«Ο πελάτης μου δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Πήγε να κλέψει μια τσάντα και μετά από πάλη κατέληξε σε ανθρωποκτονία» υποστήριξε από την πλευρά του ο δικηγόρος του δολοφόνου στον ΑΝΤ1. Ισχυρίστηκε επίσης ότι την ώρα της δολοφονίας ο 58χρονος βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο και πως η ομολογία του δόθηκε χωρίς την παρουσία Συνηγόρου.

Χθες η Κωνσταντίνα Ζεμπέρη, η αδερφή της άτυχης Δώρας, μέσω των social media είχε καλέσει τον κόσμο να πάει σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων. Συγκεκριμένα σε ανάρτηση της στο Facebook έγραψε: «Αδελφή μου πονεμένη έρχεται η ώρα της δικαίωσής σου αγγελούδι μου σε έσφαξε το κάθαρμα..σε πήρε από εμάς που σ’ αγαπάμε κ εμείς ακόμη σε περιμένουμε. Αύριο στις 10 Ευελπίδων όποιος θέλει να μας στηρίξει».

πηγή: protothema.gr