Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και αναδόχων Οικογενειών “Αγιος Στυλιανός”.Οι Εθελόντριες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στις χειροποίητες δημιουργίες που κάνουν με πολλή αγάπη και μεράκι στο καλλιτεχνικό μας εργαστήρι.
 
Χριστουγεννιάτικα στολίδια , πολύχρωμες γιρλάντες, κεριά, κοσμήματα ,λικέρ, γλυκά, και πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν στο ετήσιο Bazaar μας που διοργανώνουμε φέτος, όπως και κάθε χρόνο την ημέρα της γιορτής του Άγιου Στυλιανού. Στις 25 &26 Νοεμβρίου 2017 από τις 9:00 έως τις 20:00 στο χώρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός θα είμαστε όλοι εκεί.

 Στο Bazaar  μας θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το έργο των εθελοντών και να βοηθήσετε στον αγώνα τους. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Ιδρύματος και των Αναδόχων Οικογενειών που χρειάζονται την στήριξη μας.
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται...Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου "Νοικοκυρέματα με άρωμα παλιού καιρού" από την συγγραφέα Γιάννα Ζούζουλα- Σαραφιάν στον χώρο του Βρεφοκομείου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν για τις ανάγκες των παιδιών του ιδρύματος!

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου δυο καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα είναι κοντά μας στην μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Ιδρύματος. Στις 19.00 το απόγευμα ο Χρήστος Μητρέντζης και ο Ανδρέας Καρακότας θα μας "ταξιδέψουν" με τις μελωδίες τους σε μια μοναδική βραδιά.

Σας περιμένουμε..