Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι στην Λάμια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Κέρκυκα. Είναι άξιο αναφοράς , πως σε ολόκληρο το δεύτερο 45λεπτο η φιλοξενούμενη ομάδα αγωνιζόταν με εννέα παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Σολεϊδης και Μπαλάφας.

Παρά την αγωνιστική αντιξοότητα η ομάδα του Βοσνιάδη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, που όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν χρυσός. Μάλιστα το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Κέρκυρα, η οποία στο 6’ λεπτό, με κεφαλιά του Σοιλέδη, μετά την σέντρα του Παυλίδη, προηγήθηκε στο σκορ. 0-1. Στο 12’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε πλασέ του Μπλάζιτς. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45’ όταν ο Σοιλέδης ανέτρεψε τον Πίτι, ο οποίος και εκτέλεσε το πέναλτι, κάνοντας το 1-1.

Στις καθυστερήσεις απεβλήθη και ο Μπαλάφας με δεύτερη κίτρινη και έτσι οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν προς το χειρότερο για την Κέκρκυρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λαμία, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε την αντίπαλη άμυνα, ζητώντας το γκολ της νίκης, αλλά δεν το κατάφερε, αν και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ. Όπως ήταν λογικό οι παίκτες της Κέρκυρας «οχυρώθηκαν» στα μετόπισθεν, και κατάφεραν να αντέξουν. Αρκετή συζήτηση για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη, που απέβαλε σωστά τον Σοιλέδη, αλλά η δευτερη αποβολή ειναι πολύ αυστηρη, καθώς το φάουλ δεν σηκωνει δευτερη κίτρινη.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (7' Κουκόλης, 50' Τσούκαλος), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (68' Ντακόλ), Πίτι, Βάντερσον.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομέζ, Ντιόγκο (56' Σπίνουλας), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν (75' Νούνιεζ), Κόντος (46' Αρτυματάς), Παμλίδης.