[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κουρεύτηκε το χρέος επιχείρησης κατά 85%Το πρώτο deal στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού ρύθμισης επιχειρηματικών οφειλών (ν.4469/2017) είναι γεγονός.


Αφορά σε μία μικρή, εμπορική επιχείρηση, με χρέη της τάξεως των 40.000 ευρώ προς το ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών). Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων την περασμένη Παρασκευή και σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, αναμένεται να καθαρογραφεί η σχετική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία πέτυχε ρύθμιση που περιλαμβάνει κούρεμα κατά 85% και διευθέτηση οφειλών σε 120 δόσεις. Με άλλα λόγια, είχε τακτοποιήσει όλα τα υπόλοιπα χρέη της πριν κάνει αίτηση ένταξης στον νόμο και είχε οφειλές μόνο προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο αρμόδιος συντονιστής έχει αναλάβει να συντάξει το περιεχόμενο της συμφωνίας-απόφασης σήμερα και έπειτα να την προωθήσει για τις σχετικές υπογραφές. Εκτιμάται πως μέσα στην εβδομάδα θα δει το «φως της δημοσιότητας» στο πρόγραμμα Διαύγεια, όπου και θα αναρτώνται όλες οι αποφάσεις με τα στοιχεία της εκάστοτε επιχείρησης (ΑΦΜ, επωνυμία κ.λπ.) και βέβαια τα χαρακτηριστικά της ρύθμισης.

Από το http://www.eleftherostypos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]