Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 29-28 την Γκέζτεπε για την φάση των 32 του Τσάλεντζ Καπ, στον δεύτερο αγώνα των δυο ομάδων που έγινε και αυτός στην Σμύρνη, με τυπικά γηπεδούχο τον "Δικέφαλο" αλλά αποκλείστηκε απο την συνέχεια της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, λόγω διαφορας τερμάτων.
Με δεδομένο πώς στο πρώτο παιχνίδι η Γκέζτεπε είχε κερδίσει 35-26, οι ελπίδες πρόκρισης ήταν ελάχιστες. Στον  δευτερο αγώνα δεν αγωνίστηκε ο Πέγιοβιτς  που είχε χτυπήσει το γόνατό του στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κέρδιζε 15-12. Η αποστολή επιστρέφει σήμερα από την Τουρκία.

Σειρεκίδης: "Ήμασταν καλοι"

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σειρεκίδης δήλωσε: " Σήμερα πήραμε μία τεράστια νίκη τόσο για τον ΠΑΟΚ οσο και για το Ελληνικό χάντμπολ. Η  απόδοση  μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα είχαμε ωριμότητα συγκέντρωση και ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια."


Νατσιοπουλος: "Πετύχαμε μεγάλη νίκη"

Ο Γρηγόρης Νατσιόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα  ΠΑΟΚ- Γκέζτεπε 29-28: "Μίλησε η ελληνική ψυχή μέσα σε ένα γήπεδο με μία ομάδα τεράστιων οικονομικών διαφορών μπροστά σε ένα φανατισμένο κοινό. Πήραμε μία τεράστια νίκη τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Ελλάδα. Με κόντρα διαιτησία μετά το σαράντα και εκτός ομάδας Τσιλη, Νικολαιδη και Pejovic καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και το τεχνικό τιμ που σήμερα μας κάνανε περήφανους και δείξαμε ότι αυτή η ομάδα δίκαια έχει πάντα μια θέση στην καρδιά όλων μας!!! "