[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ολα ετοιμα για τα «25α Αλεξάνδρεια»

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το κολυμβητικό μίτινγκ «25α Αλεξάνδρεια», που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.
Ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος του υγρού στίβου, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης,στάθηκε στο ότι οι αγώνες διοργανώνονται για μία ακόμη φορα από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ενώ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του τμήματος του ΠΑΟΚ, που διοργανώνουν τους αγώνες, όπως φυσικά και τον ΑΣ. Από την πλευρά του ο Έφορος της Κολύμβησης, κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, ανέφερε ότι είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που διοργανώνονται τα Αλεξάνδρεια από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ στη μνήμη του αείμνηστου Εφόρου Κολύμβησης του ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Χατζηγεωργίου, τα οποία φέτος θα σπάσουν κάθε ρεκόρ συμμετοχής, αφού θα συμμετέχουν σε αυτά 960 αθλητές από όλη την Ελλάδα, καθώς και πέντε ξένες αποστολές, μεταξύ των οποίων η πολυπληθέστερη θα είναι η τούρκικη με 80 συμμετοχές και 50 συνοδούς, οι οποίοι αποτελούν την αφρόκρεμα της τουρκικής κολύμβησης από το επίπεδο ανδρών γυναικών και κάτω. Ο προπονητης Τάσος Χατζηγεωργίου, γιος του αείμνηστου Αθανάσιου Χατζηγεωργίου, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των αθλητών του ΠΑΟΚ να συμμετάσχουν στους αγώνες, ενώ στάθηκε στην δουλειά που γίνεται στο τμήμα Κολύμβησης του Δικεφάλου, το οποίο αποτελεί το πολυπληθέστερο κολυμβητικό τμήμα στην Ελλάδα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]